Sterk Presenteren | Over ons
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over ons

Een goed verhaal heeft u al. Nu nog sterk materiaal.

Uw presentatie bepaalt de indruk die u achterlaat. Wat u vertelt en laat zien moet kwaliteit uitstralen. Sterk Presenteren verzekert dat met de producten van Expolinc én met de levenslange garantie daarop. En met Sterk Reclamebureau op de achtergrond weten wij als geen ander hoe we de juiste toon zetten met het ontwerp van uw presentatiemateriaal, als u dat wilt.

Levenslange garantie met Expolinc

Met presentatiematerialen van het Zweedse merk Expolinc verzekert Sterk Presenteren u letterlijk van kwaliteit. In design, gebruiksvriendelijkheid én levensduur. Expolinc biedt namelijk een levenslange garantie. Het doel van de Zweden is duidelijk: unieke en gebruiksvriendelijke portable en instore displays ontwikkelen. En dat werkt. Zo kreeg Roll Up Classic, het basis roll-upsysteem, een Zweedse onderscheiding voor gebruikskunst!

Samenwerking met Sterk Reclamebureau

Achter Sterk Presenteren zit het complete team van Sterk Reclamebureau. Dat is handig, want dat betekent dat u ook met vragen over een creatief ontwerp en marketingcommunicatie bij ons terecht kunt. Zo zet u met inhoud, ontwerp én boodschap een ijzersterk verhaal neer, of de beste oplossing voor uw vraag nu een standaard of op maat uitgewerkt product is.

Vervelend, dat missende onderdeeltje

Geef aan ons door welk type display u heeft en wij vervangen het!

Laat uw presentatie voor u spreken. Informeer naar de mogelijkheden.